Son Haberler
Anasayfa » PHP » Mobil Uyumluluk Testi Mobile Friendly Test

Mobil Uyumluluk Testi Mobile Friendly Test

mobil-uyumluluk-test-araciMobil uyumluluk testi, web tasarımcılarının bugüne kadar yapmış oldukları internet sayfalarına masaüstü pc, macintosh, laptop, minibook gibi cihazlarla erişim sağlanıyordu.

Genel olarak Html, php, java, css gibi standartlar kullanılıyordu. Ancak günümüzde yeni nesil sayfa tasarımları için web geliştiricilerine sağlanan teknolojik gelişimler, sayfalarda ekstra özellik kullanabilmelerini sağlamasıyla, yapılan internet sayfalarını android ve ios işletim sistemleri kullanan akıllı cep telefonları tablet pc, iphone, ipad gibi mobil cep telefonları ile internet sitelerine erişimlerde tam uyumlu ve verimli kullanımını sağlamak amacıyla yapılan web sitelerini aşağıdaki linki kullanarak yaptıkları sitelerin mobil cihaz uyumlu olup olmadığını test edebilirler.

Mobil uyumluluk test aracı adresi: GOOGLE Mobil Uyumluluk Testi

google-mobil-uyumluluk-testi
Web site geliştiricisi

cialis uk

, yapacağı mobil cihaz uyumluluk testi ile yapmış olduğu web sitesinin eksik yada hatalı olan tasarımlarını yada kod düzenlemelerini gözden geçirerek düzeltme imkanına sahip olur. Site ziyaretçileri için verimli sayfa kullanımı sağlamış olur.

Konu: Mobil Uyumluluk Testi Mobile Friendly Test

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

WordPress sorgu sayısını azaltmak

Her web geliştiricisi yaptığı web sayfalarının, wordpress kullanıcıları, blog yazarları yaptıkları yada kullandıkları blog sistemlerinin …